Despre noi

Slabeste-inteligent.ro - este Membru Herbalife Romania. Este operat de Dan Dumitru  cu o experienta de 10 ani in Herbalife, prin intermediul Slabeste-inteligent.ro, cu sediul in Romania, loc. Bucuresti, str. Aleea Suraia nr. 3.

Produsele Herbalife pot fi livrate in Bucuresti in 24-48 de ore de la data comenzii.

Site-ul Slabeste-inteligent.ro este dedicat persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca nutritia, care doresc sa devina mai sanatoase, sa slabeasca, sa invete sa mentina rezultatele si sa se simta bine pe termen lung. 


Cu siguranta, meriti sa arati bine si sa te simti bine intotdeauna!

Dorim sa multumim clientilor nostri loiali si sa va asiguram ca veti beneficia si in continuare de Cele Mai Bune Servicii si Livrare Rapida.

Cumpara cu absoluta incredere, noi iti vom depasi toate asteptarile.

Impreuna cu produsele vei primi reviste si pliante, vei avea acces la pagini speciale de internet cu informatii despre modul de consum si recomandari pentru alimentatie. In timp ce vei consuma produsele, vom  comunica  prin telefon, e-mail, etc. pentru a-ti oferi recomandari. Aceste recomandari te vor ajuta sa slabesti, sa-ti schimbi obiceiurile alimentare, sa inveti sa-ti controlezi greutatea, sa te simti bine intotdeauna si sa nu te mai ingrasi niciodata. 

O nutritie buna este secretul unei vieti lungi si sanatoase. Produsele Herbalife te ajuta sa te simti si sa arati mai bine. 

Dupa ce vei face comanda de produse Herbalife te vom contacta rapid.