Temeni si conditii


VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACESTE INFORMATII INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE 

Acesti termeni sunt incheiati intre Slabeste-inteligent.ro ("noi") si dumneavoastra, ca utilizator al site-ului. Acest document pune baza termenilor si conditiilor care se refera atat la folosirea site-ului, la cumpararea produselor Herbalife de pe acest site, precum si la orice servicii conexe legate de oportunitatea Herbalife (numite in continuare "Oferte"). 

Folosirea dumneavoastra a site-ului, incluzand toate paginile (numite colectiv "Site"), precum si a informatiei, datelor, textului, software-ului, imaginilor sau a altor materiale (numite colectiv "Continut"), sau folosirea sau cumpararea oricaror alte oferte prin intermediul acestui site, confirma acceptul dumneavoastra referitor la acest document, si implica respectarea din partea dumneavoastra cu acesti termeni si conditii. 

Daca nu sunteti de satisfacut de Site sau de Oferte, singura solutie pentru dumneavoastra este incetarea folosirii Site-ului sau a Ofertelor puse la dispozitie, cu exceptia situatiei descrise in capitolul 6 al acestui document (Garantii Herbalife). 

1. MODIFICARI


Ne rezervam dreptul in orice moment de a:
  • schimba termenii si conditiile din acest document
  • imbunatati, adauga, modifica sau intrerupe functionarea Site-ului sau a altor Oferte, sau a anumitei portiuni ale Site-ului ale Ofertelor, in orice moment, la discretia noastra.
Orice schimbari in acest document vor avea efect imediat dupa notificare, care va poate fi adresata prin email sau prin afisarea pe Site (denumita in continuare "Notificare"). Folosirea Site-ului sau a altor Oferte in urma unei asemenea Notificari, presupune acceptarea modificarilor enumerate in Notificare. Va rugam sa recititi periodic acest document, pentru a va familiariza cu versiunea actualizata. 

Site-ul si Ofertele, in totalitate sau partial, pot si imbunatatite, modificate sau intrerupte, la discretia noastra. Orice imbunatatiri, adaugiri sau modificari asupra Site-ului sau a altor Oferte, se supun informatiilor din acest document. 

2. ACCESUL


Pentru a accesa Site-ul, trebuie sa aveti o legatura la Internet si sa platiti orice taxe asociate cu aceasta legatura. In plus, trebuie sa beneficiati de echipamentul complet pentru a putea realiza conexiunea la Internet. Sunteti si ramaneti singura persoana responsabila cu achizitionarea, conectarea, instalarea, incarcarea, operarea si intretinerea oricarui serviciu hardware, software, de telefonie (prin cablu sau de alt tip), precum si a serviciului de acces la Internet si a tuturor costurilor raportate la acestea. Tot dumneavoastra sunteti in exclusivitate responsabil pentru scanarea componentelor hardware si software impotriva virusilor de calculator, si a oricaror probleme inainte de folosire. Nu putem fi trasi la raspundere si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru orice erori sau esecuri provenite prin functionarea defectuoasa a acestor componente. 

3. ELIGIBILITATE


Trebuie sa aveti cel putin 18 ani pentru a accesa acest Site. Produsele si oportunitatile Herbalife nu pot fi oferite, transporate sau vandute in alte tari decat cele autorizate in prealabil de Herbalife. Pentru a obtine o lista cu aceste tari, efectuati click aici. Herbalife isi extinde continuu piata de desfacere, in consecinta, va rugam sa consultati lista in mod regulat. 

4. DISTRIBUITORII INDEPENDETI HERBALIFE


Produsele si serviciile Herbalife sunt vandute prin reteaua Herbalife de Distribuitori Independenti. Pentru a achizitiona produse si servicii Herbalife nu trebuie sa deveniti un Distribuitor Independent. Daca, totusi, sunteti interesat in a deveni un Distribuitor Independet Herbalife, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0770263816

5. SITE-URILE WEB ALE DISTRIBUITORULOR INDEPENDENTI HERBALIFE


Acest Site apartine unui Distribuitor Independent Herbalife. Este responsabilitatea fiecarui Distribuitor Independent sa se asigure de acuratetea Continutului Site-ului, si de faptul ca acest Continut se conformeaza regulilor impuse de regulile, standardele si procedurile Herbalife. 

6. GARANTIA HERBALIFE


Herbalife garanteaza calitatea oricarui produs care poarta numele Herbalife si certifica ca produsele fabricate intrunesc cele mai inalte standarde in ceea ce priveste prosptimea si puritatea. Suntem increzatori ca dumneavoastra veti gasi produsele satisfacatoare din toate punctele de vedere. Daca, din orice motiv, un client nu este complet satisfacut de oricare dintre produsele Herbalife achizitionate prin intermediul Site-ului, clientul poate cere returnarea valorii prosului, intre-un interva de treizeci (30) de zile de la data livrarii produsului. Clientul va fi indrumat sa returneze produsul, respectiv partea nefolosita din produs, catre Distribuitorul de la care a achizitionat produsul. Distribuitorul trebuie sa-i inlocuiasca integral produsul, sau sa-i ramburseze integral valoarea acestuia. Aceasta garantie se supune doar limitarii impuse de anumite garantii specifice atasate sau ambalate impreuna cu anumite produse, si nu se aplica produselor deteriorate in mod intentionat sau folosite gresit. Va rugam sa cititi si conditiile de returnare a produselor. 

7. DATELE DUMNEAVOASTRA


Prin completarea datelor pe Site, sunteti de acord sa asigurati date corecte, complete si actualizate despre dumneavoastra, si sa le actualizati dupa caz. Pentru a va proteja identitata, nu vom vinde, inchira, imprumuta sau dezvalui niciodata niciuna dintre datele personale care pot sa va identifice pe dumneavoastra sau orice alta persoana, fara a va cere si obtine in prealabil permisiunea dumneavoastra. 

8. RESPONSABILITILE DUMNEAVOASTRA


Sunteti responsabil pentru intregul continue pe care ni-l trimiteti. Nu puteti folosi Site-ul si Ofertele, si nici o informatie obtinuta de pe Site sau din Oferte, in scopul de a:
  • Interfera cu utilizarea altor utilizatori a Site-ului sau Ofertelor,
  • Desfasura orice activitate ilegala,
  • Dauna minorilor in mod intentional, in orice fel,
  • Asigura o identitate falsa, a dumneavoastra, sau a oricaror persoane implicate,
  • Modifica, adapta, sub-licentia, vinde, decompila sau dezasambla orice portiune a Site-ului sau a Ofertelor,
  • Altera sau indeparta orice notificari de copyright, trademark sau oruce alte drepturi proprietare,
  • Include, oglindi sau referi orice portiuni de Site sau Oferte fara a primi in scris din partea noastra o autorizare in acest sens.