Livrare

Livrarea se face in urmatoarea zi lucratoare si costa 18 lei prin curier pentru Bucuresti si zonele limitrofe, 24 lei in oricare alta localitate de pe teritoriul Romaniai si 8 lei prin Posta Romana. Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 700 de lei in acest caz livrarea se face prin Posta Romana. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod expres ca doriti livrarea sambata).

Comanda minima este de 30 lei.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau a Postei Romane.

Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare daca apelati la serviciile de curierat rapid, cu livrarea produselor HERBALIFE la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery".

In cazul in care optati pentru serviciile Postei Romane livrarea produselor dureaza 3-4 zile lucratoare si coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate.

Daca totalul comenzii dvs. este mai mare de 700 Ron, taxele de expediere prin Posta Romana vor fi suportate de catre Slabeste-inteligent.ro

Daca pretul total al produselor cumparate este mai mic de 700 lei, taxele de expediere vor fi incluse in costul total al coletului si urmeaza sa fie suportate de dumneavoastra.

Beneficiati de expediere gratuita in situatia in care pretul total al produselor cumparate de dvs. este mai mare de 700 lei, indiferent de localitate in care va aflati. Livrarea gratuita se efectueaza folosind serviciile Postei Romane.